Rohkea rokan syö.

Avoin ja utelias asenne vie eteenpäin, sillä muuttuvassa maailmassa on seurattava aikaansa. Me innostumme helposti: olemme perillä niin kielen kehittymisestä, uudesta tekniikasta kuin uudenlaisista medioistakin, joissa yritykset kohtaavat asiakkaitaan ennennäkemättömillä tavoilla. Olemme kiinnostuneita uusista ideoista ja luovista ajatuksista. Tavoitteenamme on olla monipuolisia ja rohkeita edelläkävijöitä.

Uskallamme tarttua haasteisiin ja oppia uutta. Pyrimme jatkuvasti kehittämään osaamistamme ja haastamme itsemme. Emme pelkää kyseenalaistaa vakiintuneita toimintatapoja, sillä aina voi kehittyä paremmaksi ja tehdä asiat laadukkaammin. Kääntäminen vaatii kekseliäisyyttä ja ennakkoluulottomuutta, sillä monesti parhaat ratkaisut löytyvät vakiintuneiden fraasien ulkopuolelta. Asetamme riman korkealle ja uskomme, että se on myös sinun liiketoiminnallesi eduksi.

Aikoinaan uudisraivaaja-asenne sai meidät perustamaan yrityksen maaseudulle keskelle kauneinta Etelä-Savoa. Haluamme harjoittaa kestävää liiketoimintaa, jossa maapallon kuormitus minimoidaan. Nykytekniikan ansiosta olemme käytännössä paperiton käännöstoimisto, käytämme kotimaisella vesivoimalla tuotettua vihreää sähköenergiaa ja pyrimme jatkuvasti pienentämään yrityksemme jo ennestään pientä hiilijalanjälkeä.

Luova työ vaatii tehokkuuden vastapainoksi rentoa asennetta. Toimistoomme leppoisaa tunnelmaa tuovatkin toimistokoiramme Luna ja Hatti.

Tässä työtä pelkäämätön tehotiimi valmiina tarttumaan toimeen!